Priskalender
-
Ret

Ut: 0/0/0 - Hem: 0/0/0
Flyg
hotell

Vänligen välj
"Från" och "Till" ovan
för att använda priskalender.

Vänligen välj
"Från" och "Till" ovan
för att använda priskalender.

Så hittar du de billiga flygbiljetterna

Priset på en flygbiljett kan variera mycket beroende på vart du ska resa och hur lång tid innan avresa du bokar din flygbiljett. Därför har vi nedan samlat några bra tips för hur du kan öka chanserna att kunna beställa en billig flygbiljetten:
 1. Boka i god tid
  Ju närmare avresedagen du kommer, desto dyrare blir flygbiljetten - det är huvudregeln. Boka därför din flygbiljett minst en månad före avresan, och helst ännu tidigare. Det är särskilt dyrt att boka en flygbiljett veckan före avresan.
 2. Res ut onsdag eller torsdag och res hem måndag
  Det är dyrast att resa iväg fredag kväll och komma hem söndag kväll. Försök därför att planera din resa så att du reser iväg en onsdag eller torsdag för att sedan komma hem igen på måndagen.
 3. Boka inte på lunchen eller på kvällen
  Det är få som är medvetna om att priset för en flygbiljett kan variera under dagen. Flygbolagen vet vid vilka tidpunkter på dagen som deras kunder brukar göra bokningar, så undvik att boka din flygbiljett på lunchrasten eller mellan kl. 19-21, då alla andra också bokar.
 4. Returbiljetter är ofta billigast Om du reser långt - till exempel till USA - är det mycket billigare att boka en returbiljett än två separata enkelresor. Här finns mycket pengar att spara.
 5. Jämför priser på flygbiljetter
  I stället för att gå direkt till ett enskilt flygbolag för att boka din flygbiljett, bör du jämföra priser hos alla flyg- och resebolag genom att använda en webbplats - såsom Respriser.se - som jämför priser på flygbiljetter.